Een meeting met het fantastische monday.com

monday.com en Gorilla Services (voorheen CYS), de officiële monday.com partner in Nederland, nodigen je uit bij het eerste User Event in Amsterdam. Gebruik je monday.com, dit event is georganiseerd voor jou! Kom en ontmoet inspirerende gebruikers die hun ervaring en gebruik van monday.com zullen presenteren en met jou zullen delen.

ScreenShot2019 12 09at16.41.08

De toekomst van monday.com

Het event is ook de mogelijkheid om te ontdekken wat er nieuw is. Guy Hirsch, monday.com EMEA partnerschapsmanager in Europa, presenteert exclusief tijdens het event de roadmap met oplossingen.

Agenda:

13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Welkom en introductie
14.00 uur Klantcases
Pauze
15.30 uur Hoe monday.com, monday.com gebruikt
16.00 uur Features en roadmap 2020
16.30 uur FAQ - Consultancy
Netwerkborrel

Dashboards progress

Gast Sprekers


Grizzly Marketing, een toonaangevend marketingbureau met 130 medewerkers, presenteert hoe zij geautomatiseerde workflows en gebruik van API inzetten voor klantcontact en het voltooien van projecten. Zij delen met jou hoe monday.com voor tijdbesparing zorgt en tegelijkertijd de productiviteit verhoogt.

logo big

CM.com is een Conversational Commerce platform dat bedrijven en merken verbindt met de mobiele telefoons van miljarden consumenten wereldwijd. Het bedrijf biedt Messagingkanalen, zoals SMS, RCS, Whatsapp en Apple Business Chat in combinatie met een Customer Data platform en andere platformfunctionaliteiten. CM.com is het eerste CPaaS-platform ter wereld met geïntegreerde betalingsfunctionaliteit. Bijna tienduizend klanten vertrouwen op de producten van CM.com voor betere marketing, betere sales en betere service aan hun klanten.

CM 2019 logo RGB

Algemene informatie

Locatie: Loetje aan het IJ - Werfkade 14, 1033 RA Amsterdam.
Datum: February 11th 2020
Tijd: 13.00 - 17.00 uur

large LoetjeaantIj metlogo
Sign Up Below